BLOGoteka | Dogoteka

BLGoteka


Objavljeno: 13 AVGUST 2018

Mnenje Michele Ragno

Že nekaj časa uporabljam izdelek ProArtLeg Maxy pri psu pasme črni ruski terier, ki je imel problem francoske stoje. Ko sem kupil omenjeni izdelek je pes že po nekaj dneh uporabe pričel bolje postavljati noge, postal je bolj agilen in je imel več volje do igre.


Preberi več

Objavljeno: 23 JULIJ 2018

Mnenje Barbara Kurek

Naš 6-letni Ares je trpel zaradi displazije kolkov praktično od rojstva. Prvo je bil postopek, ki je izboljšal položaj kosti ene noge, drugi pa praktično brez sprememb, presegel acetabulum.


Preberi več

Objavljeno: 21 JULIJ 2018

Mnenje Agnieszka Zareba

Majova zgodba je zgodba o pet letni nemški dogi, ki je bila posvojena pred 15 meseci, ki je prišla k meni z ušesnimi težavami. Ampak nisem mislila, da bo bil tako velik problem.


Preberi več

Objavljeno: 20 JULIJ 2018

Novi MultiAdapt®

Produkt Multiadapt je podjetje Dogoteka lansiralo na evropsko tržišče konec leta 2017. Pridružil se je izdelkoma Lactoadapt in Cortiadapt iz družine ADAPT. MultiAdapt® je večfaktorski prehranski dodatek, koristen za spodbujanje naravnega imunskega sistema, za optimizaci...


Preberi več

Objavljeno: 20 JULIJ 2018

Mnenje Iwona Paprocka

Ko moji psi ne spijo, ves čas tečejo, zato sem želela pomagati njihovim sklepom. Enkrat sem iz davčnih razlogov naredila odstotno analizo sestave ProArtLeg.


Preberi več

Objavljeno: 20 JULIJ 2018

Mnenje Agata Sibielak Stypa

Moj Grubiutki se počuti precej bolje zadnji čas:) CortiAdapt in MultiAdapt od Kasie Niemiec* zagotovo delujeta, jih priporočam.


Preberi več

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke