LactoAdapt®

Predstavitev

LactoAdapt, dogoteka, blogoteka

Prehransko dopolnilo za pse in mačke v tabletah. LactoAdapt® se priporoča kot podpora ravnovesju črevesne mikrobne flore. Še posebej je koristen v primerih prehrambenega ali klimatskega stresa.


MLEČNI ENCIMI Z PRE IN PRO BIOTIČNIM DELOVANJEM, Z UPORABO METODE FAP®
REGULATOR ČREVESNE FLORE PSOV IN MAČK NA BAZI PRE IN PROBIOTIKOV

Indikacije
 • za zdravljenje in preprečevanje črevesnega dismikrobizma zaradi:
  1. uporabe antibiotikov
  2. sprememb v prehrani
  3. motenj v hranjenju
  4. zastrupitvi
 • priporoča se za spodbujanje ravnovesja črevesne mikroflore. Priporoča se kot aktivni dodatek pri gastrointestinalnih okužbah, driski in zaprtju, v primeru notranjih zajedavcev.
 • zmanjša črevesno disbiozo in izboljša črevesno absorbcijo


Cena: 17,41 €vključno z 9,5% DDV
Cena: 15,90 € brez DDV

nakup

Sestava

Karakterizacijske sestavine na 1 tableto po 1 gram
Sadni oligosaharidi (FOS) 100 mg
Enterococcus faecium 60 mg
FAP® 10 mg
Vitamin B1 15 mg
Vitamin B2 10 mg
Vitamin B6 12,5 mg

Aktivne sestavine

 • METODA FAP®
  1. Probioaktivi FAP® imajo trofični učinek na prehranjevalni aparat - povečujejo apetit, prebavo in presnovo hranil. Že od prvih dni zaužitja, spodbujajo koristne mikroorganizme, ki se borijo s patogenimi agenti v prebavnem traktu, ki so odgovorni za gastrointestinalne okužbe s posledičnimi driskami.
  2. Probioaktivi FAP® so lahko obogateni z izbranimi sestavinami, z namenom izboljšanja njihove učinkovitosti. Na ta način se dobi po zaužitju hitra replikacija avtohtone črevesne mikroflore.
 • ENTEROCOCCUS FAECIUM: Enterococcus faecium (DSM 10663/NCIMB 10415)
  1. Stabilizator črevesne flore psov in mačk.
  2. koristni del črevesne mikroflore tako človeka kot živali
  3. Preprečuje razvoj patogenih mikroorganizmov. Pomembna je povezava z Probioaktivi FAP® za hitro kontrolo črevesne mikroflore proti patogenim agentom.
 • SADNI OLIGO SAHARIDI (FOS)
  1. iz cikorije, so vlakna, ki se ne absorbirajo v prebavnem traktu in ki zagotavljajo substrat za povečanje izbranih bakterijskih sevov.
  2. Podpirajo in okrepijo delovanje encimov aktivatorjev (metoda FAP®) in Enterococcus Faecium.
  3. Preprečuje razvoj patogenih mikroorganizmov. Pomembna je povezava z Probioaktivi FAP® za hitro kontrolo črevesne mikroflore proti patogenim agentom.
 • VITAMINI IZ SKUPINE B - komplementarni k aktivnosti bacilov

Metoda FAP®

Metoda FAP® (Facteurs d'assimilation Process) - tehnološki proces zaščiten s patentom pri Community Register of feed iz Bruslja, sestoji iz inovativne tehnologije, ki aktivira proces kalitve in fermentacije ječmena, inducirane iz 8 bakterijskih sevov, aktivnih in stabilnih na visoke temperature. FAP® je indiciran za za ravnovesje črevesnega ekosistema. Hkratna prisotnost živih mlečnokislinskih bakterij (probiotiki) in hranilnih sestavin kot mannanoligosaharidov in B-glukanov (prebiotiki), ki izvirajo iz fermentacijske aktivnosti žita, dajejo izdelku edinstvene in originalne lastnosti, imenovane tudi "simbiotočne" (probiotik + prebiotik), ki pomagajo pri prebavni higieni in imunskem sistemu živali, ki ga uporabljajo z izboljšanjem črevesne absorbcije. Proces preko katerega so žita izpostavljena kalitvi in mlečni fermentaciji je poleg tega da je izviren in patentiran, strogo kontroliran s strani Inštituta Pasteur iz Pariza. Pri mladičih pomaga pri vzpostavitvi črevesne flore. Lahko se ga dozira sočasno z antibiotičnimi zdravili.


Navodila za uporabo

Tablete po 1 g
psi in mačke od 0 - 10 kg 1 tableta na dan
psi od 10 - 30 kg 2 tableti na dan
psi na 30 kg 3 tablete na dan

Opozorila:

svetuje se uporaba za 7-10 dni.


Pakiranje:

LactoAdapt® prehransko dopolnilo za pse in mačke, koristno za vzdrževanje pravilne črevesne flore, 20 tablet po 1 g.


Način uporabe:

Vmešati ustrezno število tablet v dnevni obrok hrane oziroma direktno na koren jezika živali.

Mnenja uporabnikov

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke