O nas


Dogoteka je dinamično in inovativno slovensko podjetje, ustanovljeno na podlagi več kot štiridesetletnih izkušenj iz svoje lastne veterinarske in vzrediteljske prakse. Skrb za dolgoživost in dobro počutje njihovih lastnih malih živali, je privedla do tega, da je podjetje iskalo učinkovito in naravno rešitev za njihovo zdravje in fizično kondicijo.


ksenija oseli donati, živa oseli šušterčič, dogoteka

Podjetje je združilo znanje in izkušnje z nedavnimi znanstvenimi odkritji v strogo izbrano linijo izdelkov Dogoteka. Posebna linija visokokakovostnih izdelkov za hišne ljubljenčke, ki uporablja titrirane in standardizirane aktivne sestavine naravnega izvora, razvita z inovativnimi farmacevtskimi tehnikami z enako strogostjo, rezervirano za razvoj humanih zdravil.

Sistem vodenja kakovosti izdelkov blagovne znamke Dogoteka temelji na pravilih, ki jih narekujejo mednarodni standardi UNI EN ISO 9001: 2008 in UNI CEI EN ISO 13485: 2012, da bi zagotovili strog nadzor izdelkov v vsaki fazi proizvodnje.

Izdelki Dogoteka so narejeni v Italiji s srcem in tako pomagajo, da je življenje naših psov in psov ter mačk naših kupcev bolj zdravo in srečno.

Zato ker v Dogoteki - lajamo tekoče!

 Untitled Document

Potrebujete nekaj energije?

Brezplačen CelerVis Pet®
pri naročilih nad 150 EUR.


Lep pozdrav in zabavajte se!
dogoteka
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke