CortiAdapt®

Predstavitev

CortiAdapt, dogoteka, blogoteka

Prehransko dopolnilo v tekoči obliki za pse in mačke.


PRIMEREN ZA OHRANJANJE ZDRAVE KOŽE IN DLAKE ŽIVALI

Indikacije
CortiAdapt® se lahko uporablja pri prehrani psov in mačk, da bi preprečili vnetja, ki se lahko pojavijo pri:
 • srbečem, nenormalnem, atopičnem dermatitisu in dermatitisu zaradi bolh
 • rinitisu
 • rinofaringitisu
 • konjunktivitisu
 • stomatitisu
 • imunskih motnjah (eozinofilni granulom mačke)


Cena: 33,45 €vključno z 9,5% DDV
Cena: 30,55 € brez DDV

Dodaj v košarico

Sestava

Karakterizacijske sestavine
Voda
Glicerin macerat Ribes Nigrum L. 70%
ProRibes® 10 %
Tekoči ekstrakt Nigella sativa 0,9 %
Tekoči ekstrakt Viola tricolor 4,5 %
Tekoči ekstract Helichrysum Italicum 0,5 %

Aktivne sestavine

 • Blend ProRibes® združuje v študirani sinergiji
  1. Ribes nigrum v obliki glicerin macerata iz popkov
  2. tekoči izvleček Viola tricolor (predvsem cvetje)
  3. Nigella sativa (semena), za umerjanje prisotnosti pomembnih aktivnih sestavin, ki so prisotne v različnih delih rastlin
  4. Ta sinergija omogoča optimalno uporabo vseh aktivnih sestavin, ki so koristne pri preprečevanju alergijskih bolezni (in ne).

 • Ribes Nigrum - Gemmo derivati so proizvodi, dobljeni iz svežih embrionalnih tkiv, ki so znani po svojih posebno aktivnih sestavinah. Številni gemmo derivati imajo odlične depurativne lastnosti, izboljšati obrambo telesa in med njimi je gotovo najbolj reprezentativni Ribes Nigrum. Brsti črnega ribeza so bogate z eteričnimi olji, flavonoidi in glikozidi, ki v obliki glicerin macerata delujejo na ravni imunskega sistema, tako da spodbujajo naravne obrambne mehanizme živali telesa, še posebej pod stresom.
 • Helichrysum Italicum in Nigella Sativa - Ribes Nigrum, v kombinaciji z Helychrisum bogatim s flavonoidi in eteričnimi olji, ki izhajajo iz cvetov in z Nigella Sativa, tudi ta bogata z vitamini, minerali in esencialnimi maščobnimi kislinami, krepi in izboljšuje naravno obrambo telesa.
 • Viola Tricolor (poznana tudi kot mačeha) - dopolni profil izdelka v ustrezni kombinaciji z Ribes Nigrum in Nigella Sativa znotraj mešanice ProRibes®. Ta rastlina vsebuje poleg flavonoidov tudi saponine in sluzi, ki so koristni pri spodbujanju normalnega delovanja povrhnjice.
 • (Iz znanstvene literature: V derivatu iz popkov Ribes nigruma so flavonoidi, glikozidi in eterično olje z delovanjem cortison-like, ki zmorejo preprečiti nastanek vnetnih procesov.)
  VIRI IN LITERATURA: Inhibitory effects of proanthocyanidins from Ribes nigrum leaves on carrageenin acute inflammatory reactions induced in rats" Garbacki N , Tits M , Angenot L , Damas JStudio Netien e Raynaud della facoltà di Farmacologia dell'università di Lione

ProRibes®

Cortiadapt® se priporoča zaradi njegovega delovanja hranjenja in ojačanja živalske kože, zahvaljujoč v njem prisotnih Ribes nigrum, Helichrysum in Nigella Sativa, ki spodbujajo pravilno delovanje imunskega sistema; poleg tega prisotnost Viola Tricolor pomaga pri vzdrževanju normalne funkcije povrhnjice. Ekstrakti Ribes Nigrum in Nigella sativa so prav tako prisotni tudi v notranjosti mešanice Proribes®. Tu sta zato, da se dobi potencirano delovanje kombinirana z Viola Tricolor.


Navodila za uporabo

Dnevni odmerek
psi in mačke manj kot 5 kg 1 ml
psi in mačke od 5 - 10 kg 2 ml
psi od 10 - 20 kg 4 ml
psi od 20 - 30 kg 8 ml
psi več kot 30 kg 12 ml

Pakiranje:

CortiAdapt® prehransko dopolnilo v tekoči obliki za pse in mačke, plastenka 100 ml.


Način uporabe:

Apliciramo oralno glede na težo, dvakrat na dan 7-10 dni zapored.

Mnenja uporabnikov

 Untitled Document
dogoteka
Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.