Katalog


Prelistajte naš novi katalog Dogoteka, kjer so na enem mestu predstavljeni vsi naši produkti z mnenji naših uporabnikov.


Prelistaj katalog

Naši izdelki

dogomaxy, dogoteka, blogoteka

DOGOmaxy®

Dietna dopolnilna krmna mešanica v tabletah za pse velikih pasem, koristen za podporo metabolizma sklepov v primeru artroze.
*Dopolnilna krmna mešanica za posebne prehranske namene


INDIKACIJE

Dietni dodatek k prehrani* KORISTEN ZA podpiranje osteoartikularne funkcije, kit in vezi pri psih na splošno ali na primer pri psih, ki so izpostavljeni intenzivnemu delu.
Dietni dodatek k prehrani* lahko zadovolji določen prehranski namen živali, katerih funkcije (prebavni proces, absorpcija ali metabolizem) bodo verjetno začasno spremenjene ali začasno spremenjene v nepovratni obliki. Od vnosa te vrste krmne mešanice imajo živali koristi, ker izpolnjujejo svoje zdravstvene potrebe. Obstajajo različne vrste in so namenjene živalim za proizvodnjo hrane ali hišnim ljubljenčkom: od podpore skupni presnovi, srčnemu, ledvičnemu, jetrnemu ali kožnemu delovanju do kompenzacije prebave do zmanjšanja tveganja za ketozo in prekomerno telesno težo ter prehranske obnove/okrevanja.
Vse posebne prehranske namene in določbe, ki jih urejajo glede označevanja in njihove narave, odobri Evropska komisija s posebnimi akti Community acts (Dir. 2008/38 / ES in nadaljnje spremembe).

Izboljšana formula z dodatkom RIBJEGA OLJA.

Cena: 61,85 €vključno z 9,5% DDV
Cena: 56,48 € brez DDV

Več o produktu nakup

Katalog


Prelistajte naš novi katalog Dogoteka, kjer so na enem mestu predstavljeni vsi naši produkti z mnenji naših uporabnikov.


Prelistaj katalog

BLGoteka


Objavljeno: 18. MAJ 2021

Mnenje Sara

Sara in Amor sta se na nas obrnila ko je imel Amor ze 17 mesecev zato smo takoj razlozili da popolnega uspeha (popolnoma ravnih tack) ne moremo pricakovati.Na žalost je bil Amor prestar za popolno okr...

Objavljeno: 17. MAJ 2021

Mnenje Irmina Serafin

Afriški hrt Azawakh - lastnica Irmina Serafin

Objavljeno: 16. MAJ 2021

Mnenje Anna Stawarz

3 dni stara psička francoskega buldoga - lastnica / vzrediteljica Anna Stawarz .

Dogoteka


Dogoteka je dinamično in inovativno podjetje, ustanovljeno na podlagi več kot štiridesetletnih izkušenj iz svoje lastne veterinarske in vzrediteljske prakse. Skrb za dolgoživost in dobro počutje njihovih lastnih malih živali, je privedla do tega, da je podjetje iskalo učinkovito in naravno rešitev za njihovo zdravje in fizično kondicijo.

Izdelki Dogoteka so narejeni v Italiji s srcem in tako pomagajo, da je življenje naših psov in psov ter mačk naših kupcev bolj zdravo in srečno.

Zato ker v Dogoteki - lajamo tekoče!

zagotavljamo

100% varen nakup

ob nakupu nad 50 EUR*

brezplačna poštnina

*brezplačna poštnina ob nakupu nad 50 eur (brez DDV)

sledite svoji pošiljki

Spletno mesto anonimno uporablja tehnične in analitične piškotke, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo brskanja. Naše spletno mesto ne uporablja piškotkov za profiliranje. Samo z vašim izrecnim soglasjem uporabljamo Youtube oglaševalske piškotke, ki vam omogočajo ogled naših videoposnetkov. V spodnjem polju lahko podate soglasje za uporabo piškotkov Youtube (Oglaševalski piškotki) ali kliknete Sprejmi, če želite nadaljevati brskanje z uporabo samo tehničnih in analitičnih piškotkov. Če želite "Več informacij" o tem, kako piškotki delujejo in kako preprečiti njihovo namestitev, kliknite tukaj.